Paris Saint Germain udebanetrøje | Inspireret af passion og storhed

26.07.2016

Skrevet af Mathias

Paris Saint Germain er blevet præsenteret med en ny udebanetrøje i aftes, og ligesom sæsonerne før, kommer den i de 3 farver som fodboldverdenen med det samme forbinder med PSG.

Den nye PSG udebanetrøje kommer i en kombination af 3 farver - hovedsageligt rød, med blå og hvid som accentfarver. Farverne er naturligvis kendt både fra det franske flag, men er også 3 farver, som Paris Saint Germain har båret stolt i mange år. For klubben er den røde og blå tone specielt vigtig, da de er hentet fra det parisiske våbenskjold, og repræsenterer to af klubben nøgleværdier. Blå står for pragt og storhed, mens rød symboliserer passion.

Nike er aldrig bange for at eksperimentere med vilde farver på udebanetrøjer, men det kunne godt lade til, at PSG føler meget stærkt for at deres trøjer altid bliver lavet i disse 3 farver. Jeg får det næsten til at lyde negativt, men sådan skal det ikke forstås, fordi trøjen er virkelig lækker. Når det så er sagt, så ville det klæde PSG af bede Nike om at måske være lidt mere opfindsomme.

Nike Paris Saint Germain udebanetrøjen kan bestilles fra i morgen - 27.07.2016.