"Hvordan ville foden se, hvis den var skabt til at spille fodbold?"

21.07.2016

Skrevet af Jonathan

Dagens fodboldstøvler er blevet langt mere ned blot et par sko med knopper på. Der ligger efterhånden en hel videnskab bag og det er Magista Obra 2 et klart resultat af.

Selvom det blot er to år siden at Nike præsenterede Magista Obra, så er det svært at tænke tilbage til tiden, hvor der ikke fandtes fodboldstøvler med sok. På grund af den hel intuitive konstruktion, gik der ikke lang tid før vi alle omfavnede det noget mærkelige udseende og tog det til os, som havde det altid været sådan.

It wasn’t an evolution of Magista 1. We really thought about how the foot work and how the foot would’ve evolved if it’s sole purpose was to play football, Phil Woodman, Nike Football Designer.

Magista Obra 2 er udviklingen, eller nærmere nytænkningen, af den fodboldstøvle der startede hele revolutionen. Og hvilket resultat Nike er kommet frem til. Hvis jeg selv skal sige det, er Magista Obra 2 meget tæt på at være noget af det bedste jeg har sat mine fødder ned i.

Under EM slutrunden i Frankrig, fik vi muligheden for at sætte os ned og snakke med to af bagmændene bag den nye Obra 2, Max Blau og Phil Woodman. Her gav de os et lille indblik i, hvilke tanker der lå til grund for den nye støvle og hvilke detaljer, som gjorde den afgørende forskel

Kun 3 dage til at du kan købe Magista Obra 2. Køb dem på dette link fra 26. juli.