Få Nike fodboldstøvler med sok til børn

26.07.2016

Skrevet af Jonathan

Siden Nike præsenterede Mercurial Superfly V har de samtidig opfyldt et stort ønske hos den yngre generation. Nu kan du nemlig få fodboldstøvler med sok helt ned i str. 36.

Nu hvor Nike har introduceret nye generationer af både Mercurial Superfly og Magista Obra, så er der også kommet godt nyt til den yngre generation. Det er nemlig blevet muligt at købe Nikes fodboldstøvler med sok helt ned til str 36. Hidtil har det således kun været muligt at få Superfly og Obra fra str. 38½. Du kan endda også få dem i de tilsvarende FootballX sko, som er lavet både til gadefodbold og indendørs.

Mens den velkendte Dynamic Fit Collar nu også fås til børnestørrelser, så er der andre teknologier som ikke helt er fulgt med endnu. Hovedsageligt baseret på en vurdering om at de mange præstationsfremmende teknologier, ikke udgør en lige så afgørende faktor for spillere af den yngre generation.

Du kan finde hele vores udvalg af fodboldstøvler til børn her.

Magista Obra 2 og Mercurial Superfly V er de nyeste fodboldstøvler fra Nike og utvivlsomt deres to mest populære siloer. Og det gør dem bestemt ikke mindre populære at de nu også er tilgængelige i endnu lavere størrelser. Spørgsmålet er så, hvad du er mest til: Eksplosiv fart og hurtige driblinger (Mercurial) eller kontrollerende og chanceskabende playmaking (Magista)?