adidas "Speed of Light" | Simpelt og festligt på samme tid!

12.07.2016

Skrevet af Jonathan

Noter datoen. For den er lige gået hen og blevet den vildeste lanceringsdag i 2016. Ovenpå Magista II lanceringen i morges stjæler adidas nu rampelyset med Speed of Light. Og det er helt berettiget!

Selvom festlighederne fra EM turneringen i Frankring endnu ikke har lagt sig helt, så sætter adidas (og alle andre brands) ekstra trumf på tingene. Og adidas gør det i helt bogstaveligste forstand med deres Speed of Light Pack, som indeholder adidas X 16+ PureChaos i rød, en blå Messi 16+ PureAgility og neon adidas ACE 16+ PureControl - et prangende design!

Disse nye adidas fodboldstøvler bringer et seriøst farverigt element til fodboldbanerne til pre-season og det flamboyante design lever i den grad op til kollektionens navn: Speed of Light. Inspirationen til farvevalgene kommer da netop også heraf. For når eksperimenter foretages med lysets hastighed, og lyset bryder ud, skabes der nordlys-agtige lysshows, som altså nu er hevet ud for at repræsentere adidas' nyeste fodboldstøvler.

Du kan finde frem til de nyeste Speed of Light fodboldstøvler lige her - bestil dem nu.

Mercury Pack spillede en helt central rolle for sommerens turneringer og vil af den grund også skille sig ud som en helt særlig kollektion. Når det er sagt, så er jeg ikke et sekund i tvivl om, at denne Speed of Light kollektion er langt federe! Det helt enkle design med de stærke farvetoner, får støvlerne til at skille sig perfekt ud!

Hvis du vil se nærmere på hver enkelt støvle, så kan du klikke dig ind på artiklerne herunder:

adidas X 16+ PureChaos

adidas ACE 16+ PureControl

adidas Messi 16+ PureAgility