Pantofola d'Oro Impulso | Udforsk de dyreskind-inspirerede mesterværker

09.07.2016

Skrevet af Jonathan

Et par uger tilbage introducerede vi dig for historien om Pantofola d'Oro fodboldstøvler og de ikoniske Lazzarini støvler. Nu tager vi et nærmere kig på Impulso med deres unikke dyreskindsinspirerede design.

Der findes fodboldstøvler af læder og så findes der fodboldstøvler af ægte læder! Det betyder ikke at alt andet ikke er godt, men når det kommer til brands som Mizuno og Pantofola d’Oro, så kan meget få brands konkurrere med dem. Du skal have mærket et par Pantofola inden du dør.

Pantofola d’Oro Impulso er blot endnu et eksempel på hvad man får, når der bliver pumpet så meget stolthed ind i sit håndværk af en fodboldstøvle. Gennem produktionen af disse støvler bliver der gennemgået intet mindre end 46 kvalitetstjek. Hvis folkene fra Lazzarini familien, gennem deres inspektion af Pantofola fodboldstøvler, finder selv den mindste fejl i syningerne, limningen eller i selve læderet, så bliver de kasseret på stedet.

Du kan læse nærmere om Pantofola d'Oro Lazzarini og blive klogere på historien bag brandet her.

Impulso er udviklet med en ekstremt blød kalvelæder overdel, som er blevet bearbejdet på en helt særlig måde for at give den det ekstremt fleksible og smidig følelse. Det tillader foden at bevæge sig dejligt frit og med tæt kontakt til bolden. Kalvelæderet er simpelthen så blødt, så du simpelthen bliver nødt til at mærke det, før du forstår hvad jeg taler om. Du vil uden tvivl skulle lede længe for at finde noget der kan måle sig med Pantafola d’Oro, hvis vi kigger på komfort i læderstøvler. Og tilføje så lige at de to modeller inspireret af pyton- og krokodilleskind gør disse fodboldstøvler til nogle absolutte vindere!

Køb dine næste Pantofola d’Oro Impulso lige her - jeg garanterer dig at du ikke bliver skuffet!