adidas lancerer ACE15 Eskolaite til den elegante playmaker

17.08.2015

Skrevet af Mathias

Den elegante og kontrollerede playmaker. Vi kan hurtigt finde en masse professionelle spillere, som passer denne beskrivelse perfekt, men typen findes på alle niveauer. Adidas har identificeret de to spillere der huserer i det moderne spil og til den kontrollerende spiller har de ACE15.

Ace15 er nu på sin fjerde farvevariant og jeg må indrømme jeg har været langt større fan af X15’s farvevarianter. Den lidt friskere blå model var bestemt et step op efter min mening og også noget mere livlig end forrige farvekombinationer, som var hovedsageligt sorte. Nu går adidas helt amok, med en farvevariant der kommer til at fange alles opmærksomhed.

Du kan nu få fingrene i den nye Eskolaite Ace15 lige her.

Adidas Eskolaite Pack introducerer nye støvler til deres støvler, som begge er lavet med et sølv design og med en smule neon på hælen og sålen. Det er bestemt ikke alles kop te, men jeg kunne helt sikkert godt forestille mig at den nye Ace15 fungerer rigtig godt på banen, når spillere som Özil og James udviser lige så blændende playmaking, som støvlerne.

La Liga og Serie A er tæt på at blive sparket i gang, så du kan se frem til forhåbentlig at se James Rodriguez, Ivan Rakitic og Manuel Neuer i disse nye støvler og hvis det er godt nok til det line-up, så er det godt nok til mig.

Du kan sige hvad du vil om denne farvevariant, men der er i hvert fald fart på. Det er ikke noget for spilleren, der vil snige sig under radaren - du skal tage kontrol og styre showet for dit hold. Hvad synes du om den nye Ace15 - kærlighed ved første blik eller er du mere tilbageholdende?