Neymar X Jordan samarbejde | Tilgængelig og klar til OL

03.06.2016

Skrevet af Mathias

To globale ikoner mødes! Nike viser den fulde magt af deres partnere og præsenterer måske historiens største atlet-samarbejde. Det er Neymar X Jordan…

Michael Jordan er en af historiens største ikoner og Neymar er blandt de største ikoner inden for verdens mest populære sport. De to giganter kolliderer nu og kickstarter noget stort med introduktionen af Nike Hypervenom Phantom II Neymar X Jordan.

Samlerkulturen omkring fodboldstøvler og sneakers har været stor i lang tid, men der har nærmest aldrig været mere hype omkring det end netop nu. Jordan brandet har i årevis været den ubestridt ledende kraft i sneakerkulturen og for at videreudvikle denne konstant voksende interesse har Nike nu introduceret denne nye kollektion. Det er ren hype og vi tager imod det med åbne arme.

Du kan købe de nye Hypervenom Phantom II Neymar x Jordan lige nu.

De nye støvler gør så mange ting godt og den mængde detaljeorientering udvist af Nike designholdet er uden sidestykke. Den nye grafiske detaljering på sålen, som også løber op af støvlen, ser så godt ud! Og så er der jo også noget uendeligt fedt over det ikoniske Jumpman logo, men det vidste du jo nok allerede, fordi du har det helt sikkert på samme måde.

Et problem der dog kunne være med de nye støvler, hvilket du helt sikkert har lagt mærke til, er overdelen. Nike har arbejdet i alt hemmelighed på det her projekt i lang tid, og af den grund har de ikke kunne lave den nye Nike Hypervenom Phantom II Neymar X Jordan fodboldstøvle med den genintroducerede første generations overdel. Den matte overdel er bestemt noget der kendetegner Jordan brandet og gør i hvert fald støvlen meget pænere at kigge på. Det bliver spændende at se hvordan den performer på banen, uden de ret udskældte paneler der normalt er at finde på Phantom II.

Køb de nye Nike Hypervenom Phantom II Neymar x Jordan nu.