Nike Tiempo Legend V: Den originale konge af læder

12.08.2015

Skrevet af Mathias

I går kunne Nike vise os deres nyeste stykke ingeniørskab, hvilket kom i form af Tech Craft Pack. Det byggede på konceptet om at blande støvlekollektionernes egenskaber, som kontrol, eksplosiv fart og dødbringende adræthed, med de mange fordele læder giver. Men stop lige en halv? Hvad med Tiempo? Den er allerede lavet med premium kængurulæder. - Ja, det kan der jo være noget om, så faktisk er denne nye bare en lækker farveopdatering.

Tiempo støvlen kunne jeg forstille mig på mange måder var en form for benchmark for Nike, da de satte sig ned og designede de andre Tech Craft modeller. Støvlen er i sandhed blandt de allerbedste læder modeller i verden og Tech Craft Pack var nok ikke sket uden det håndværk man finder på Tiempo Legend.

Bestil den nye Nike Tiempo Legend V Tech Craft Pack lige her på den 13 August.

Jeg ved jeg allerede har brugt ordet ‘premium’ til at beskrive læderet en gang, men det er virkelig den bedste måde at sige det på, fordi det er lige hvad det er. Det er utrolig blødt at røre ved og giver det berømte afdæmpede touch på bolden.

Hvad der så gør den nye Tiempo Legend V, og hele Tech Craft Pack for den sags skyld, endnu federe, er at de ikke prøver på noget vanvittigt med læderfarven. De vil ikke gå på kompromis med kvaliteten af læderet, for at få mere farvelade på støvlen. Det er sort læder, hvilket bare gør støvlen endnu mere stilet.

Nike har sørget for støvlen har lidt gang i det med accent tonerne, hvor farverne kommer fra Lightning Storm Pack, som man ser dominerer banerne jorden rundt lige nu. Hvad synes du om kombinationen af neon og sort - føler du den?

ALT_TAG