Arsenal hjemmebanetrøje 16/17

23.05.2016

Skrevet af Jonathan

Med et lækkert design har PUMA her til formiddag løftet sløret for Arsenals nye hjemmebanetrøje. Tag et kig på den og forudbestil den nu…

Jeg vil ikke lyve. Jeg synes at den nye Arsenal hjemmebanetrøje er voldsprød. Og det kommer vel og mærke fra en livslang Manchester United fan. Siden PUMA tog over som Arsenals trøjeleverandør for to sæsoner siden, må jeg sige at det kun er gået en vej og det er frem. De startede forsigtigt ud, men jeg synes at den her trøje står skarpt!

Og jeg kan næsten ikke forestille mig at Arsenal fans vil være uenig med mig. Den yder stadig masser af retfærdighed til det traditionelle design, mens den vertikale tonede røde farve giver et moderne touch til trøjen, som jeg må sige klæder det. Så må vi se om spillet på banen, kan leve op til designet. Det er jo ikke nogen garanti…

Du kan forudbestille den nye Arsenal hjemmebanetrøje lige her.

Bemærk venligst at vi trykker vores trøjer med det officielle Premier League print og ikke dette særlige Arsenal tryk, som du kan se på billederne.