Nike Magista Tech Craft Pack: Flyknit og læder giver det perfekte touch

11.08.2015

Skrevet af Jonathan

Da Magista Obra blev præsenteret for et år siden, var det med en helt ny måde at anskue fodboldstøvlen fra. Med Tech Craft Pack dykker Nike endnu engang ned i innovationsbrønden og skaber den ultimative fusion af komfort og boldføling. Og den kommer til alle underlag. Se Magista Tech Craft her.

Tech Craft Pack er et forsøg fra Nike på at brede deres vinger ud og ramme et endnu større segment af deres målgruppe. Det har de gjort ved at udvikle en ny K-fuse teknologi, som har gjort dem i stand til at fusionere premium k-læder med flyknit/NikeSkin. Og for at det ikke skal være løgn, kommer kollektionen i både FG, AG og SG-Pro.

Find de nye Tech Craft Magista kollektion fra den 13. august lige her. - Pris: 2.449,-

Gennem de seneste år har Nike modtaget en konsekvent feedback om at lave et større udvalg af fodboldstøvler i læder. Og efter en lang række tests er de nu nået frem til et resultat der virkelig skiller sig ud fra mængden. Tech Craft er nemlig ikke bare en kollektion af fodboldstøvler i læder. Det er en kollektioner der bevarer det bedste fra hver silo, samtidig med at man kan drage nytte af de største fordele ved lædermaterialet.

Således har Nike overbelagt det karakteristiske flyknit med et tyndt lag kængurulæder. Til forskel fra Mercurials minimalistiske konstruktion, har Nike bevaret den 3D tekstur, som kendetegner Magista siloen. På den måde vil spillere i Magista Tech Craft opleve et helt nyt touch på bolden, når teksturen fra flyknit og læderet smelter sammen.

Tech Craft er svaret på Nikes “no compromise” filosofi. Her skal du ikke længere vælge mellem flyknit og læder. Du får alle fordele i en fodboldstøvle. Er denne Tech Craft variant af Magista noget for dig?

ALT_TAG