Klar til at skinne ved EURO 2016 I Introducerer Magista Obra 'Spark Brilliance'

18.05.2016

Skrevet af Jonathan

EURO 2016 blev lige en smule mere livlig med præsenationen af Nike Spark Brilliance Pack. De stærkt iøjnefaldende farvevarianter er designet til at stjæle rampelyset, men spørgsmålet er om Magista kan gentage succesen fra VM 2014?

Spol tiden to år tilbage og tag et kig på VM finalen i 2014. På den største fodboldscene, satte Nike Magista Obra det ultimative punktum og afgjorde turneringen da Mario Götze satte sin gyldne fod på det afgørende mål. Den nye Spark Brilliance Nike Magista Obra giver nu en stille hyldest til denne første og ikoniske farvevariant, med en ydersål i præcis samme design som den.

Det er egentlig ikke en historie, som Nike officielt har berettet, men vi synes det lyder ret godt, så den bruger vi... Ikke desto mindre, så kan vi forholde os til at det nye neon design ser vildt ud og jeg er ikke et sekund i tvivl om at denne Magista Obra nok skal få sin tid under rampelyset både ved EURO 2016 i Frankrig, ved Copa America Centenario i USA og ved OL i Rio. Med spillere som Matuidi, Götze og Iniesta er andet nærmest uundgåeligt.

Du kan købe Nike Magista Obra Spark Brilliance Pack fra den 31. maj lige her.