Top 5 - Angel Di Marias flotteste detaljer

06.08.2015

Skrevet af Mathias

Det er endelig officielt. Det har været længe undervejs og er ikke nogen stor overraskelse, men Angel Di Maria er nu officielt en Paris Saint Germain spiller. Han nåede aldrig de højder United håbede på, men har han mistet sin mojo? Jeg tror det ikke og bare for minde folk om hvad han kan, så er der her en lækker lille top 5 over hans bedste detaljer…

5 - (Manchester United) - Frækt lob Han havde ikke været der længe, så da han gjorde det her mistede United fans fuldstændig forstanden. Frækt, svært at udføre og med sindssyg elegance - det var alt han står for, men aldrig ellers fik vist. Lad os håbe vi ser det for PSG.

4 - (Real Madrid) - Sæt dig ned Puyol Undskyld Barca fans, men den her var nødt til at være der. Det er en rimelig god indikation af hvor god man er, hvis man kan gøre det her overfor en af historiens bedste forsvarsspillere. Hurtige fødder og i en af verdens største opgør - El Classico. En spiller der møder op når det gælder? Tjek.

Angel Di Maria kommer til at bruge nummer 11 for Paris Saint Germain - du kan finde din nye PSG trøje lige her.

3 - (Real Madrid) - Rabona Assist Vi er tilbage i de tidlige Real Madrid år og måske endda Di Maria’s bedste år. Rabona er lidt af en signatur finte og han kan både score og i dette tilfælde assistere med den.

2 - (Argentina) - Langdistance-raket Det siger noget om hvor mange aspekter han har i sit spil, at han kan score både vanvittige raketter uden for feltet som her og finesse mål, som tidligere set. Lad os se flere af dem!

1 - (Benfica) - Panna og Rabona mål Okay, så det her er min nummer et og det er den nok mest på grund af ‘nellen. Jeg er en sucker for en god panna og havde selv nok heller ikke kunne stå for fristelsen af at lave en Rabona efter man har sat forsvarsspillere så gevaldigt. De andre detaljer er fantastiske - men det her er min klare førstevalg.

Angel Di Maria kommer til at bruge nummer 11 for Paris Saint Germain - du kan finde din nye PSG trøje lige her.

Paris Saint Germain kunne gøre mange United fans ærgerlige, hvis Di Maria genfinder formen. Lad os håbe vi får ham at se i topform igen snart, fordi den slags talent fortjener at blive nydt. Tror du vi får flere lækkerier at se fra Di Maria?