Ikoniske Juventus striber i nyfortolket udgave

14.05.2016

Skrevet af Jonathan

Fem mesterskaber i de seneste fem år understreger på alle måder, hvor stærke Juventus FC er. Nu giver adidas nyt liv til giganterne med en nyfortolkning af de klassiske striber.

Hvis der er noget som man identificerer med Juventus så er det de sort/hvid striber, der altid har løbet ned af Torino klubbens hjemmebanetrøje. Nu sælger adidas til gengæld skindet og satser alt med en nyfortolkning af de ikoniske striber på den nyeste Juventus Hjemmebanetrøje. Dermed forsøger adidas at give et nyt modigt statement til den traditionsrige klub.

Man må respektere adidas for deres mod, for jeg kan forestille mig at mange Juventus lige skal sluge det nye design, før de for alvor kan tage imod den med åbne arme. Jeg ved da i hvert fald at jeg selv lige skulle vænne mig til at det her rent faktisk er en Juventus trøje før jeg virkelig kunne forholde mig til det (og jeg er ikke engang Juventus fan).