"Deadly Focus pack er en helt særlig fodboldstøvle"

04.05.2016

Skrevet af Jonathan

Deadly Focus pack er den seneste lancering fra adidas i deres Limited Collection serie. Lapo Elkann var manden bag designet og han fortæller om tankerne bag kollektionen her.

Fortæl os lidt om Deadly Focus pack

Deadly Focus pack er en helt særlig fodboldstøvle lavet i samarbejde med Italia Independent. Det indfanger min kærlighed til kreativitet og fodbold. adidas og jeg har introduceret nye kreative elementer til denne fodboldstøvle, elementer som aldrig før er set i fodboldverdenen af udstyr.

Deadly Focus pack er lavet med et unikt dyreinspireret print – hvad var inspirationen bag dette valg?

Det er et print rettet mod at overraske. Normalt ser du kun denne slags print på produkter fra luksusverdenen. Denne gang har vi valgt at overføre det til sportsverdenen. Det er spændende. Og det rykker grænser – hvilket også er noget som Italia Independent kan lide at gøre.

Du er stor Juventus fan, spillede det nogen rolle på valget af farver?

Jeg voksede op med Juventus. Jeg elsker Juventus. Juve har aldrig skiftet ejer. Det har altid været vores familie. Så selvfølgelig spillede denne centrale del af min DNA ind i valget af farver.

Som en kreativ personlighed, var det spændende at bringe dine egne ideer i spil til et performance produkt?

Italia Independent havde en virkelig stimulerende og givende oplevelse med at designe og skabe adidas Originals briller. Det var rigtig godt teamwork mellem Italia Independent og Originals. Oplevlsen var så positiv at vi var virkelig glade for at kunne gøre det igen og komme med vores ideer til et performance produkt. Vi er også taknemmelige over for adidas for at give os denne fantastiske mulighed.

Normalt ser du kun denne slags print på produkter fra luksusverdenen. Denne gang har vi valgt at overføre det til sportsverdenen. Det er spændende. Og det rykker grænser., Lapo Elkann, Co-Founder Italia Independent

En anden passion for dig er biler – ser du mange sammenligninger mellem et par fodboldstøvler og biler?

Ja, der er helt sikkert mange ligheder mellem et par fodboldstøvler og biler. De skal begge præstere til perfektion. De skal begge have stil, samtidig med at de skal være funktionelle. Og vigtigst af alt, de er begge designet med et formål om at vinde.

Hvad var din største udfordring med at skabe denne fodboldstøvle?

Vores største udfordring var at kombinere stil, design, kreativitet og teknisk snilde. Det var vi i stand til sammen med adidas, men det er ikke altid lige nemt at bringe alle disse elementer sammen på samme tid, med sådan et balanceret mix som resultat.