New X 15.1 Limited Collection viser passionen for kreativitet og fodbold

02.05.2016

Skrevet af Jonathan

adidas har allerede bevist at de mener det helt seriøst i 2016. Udover deres første snøreløse fodboldstøvle, har de også lanceret en række Limited Collection støvler. I dag præsenterer de endnu en til samlingen: Deadly Focus Pack.

Sammen med det italienske designfirma Italia Independent, har adidas fusioneret fodbold og mode med et ultra kreativt design af deres to hovedsiloer. Denne Limited Collection lancering er designet for at understrege begge brands sande dedikation til at skabe de mest unikke produkter. På den måde er Deadly Focus Pack en hyldest til deres fælles passion for kreativitet og fodbold (og en lille hyldest til Juventus, som er designeren, Lapo Elkann’s ubetingede favoritklub.)

With limited collection we have the unique opportunity to showcase cutting edge techniques and try things that are not possible in the mass offerings. This could be through design, product innovation or unique collaborations. Sam Handy, VP Design Director adidas Football.

X 15.1 blev første gang præsenteret sidste år da adidas’ indledte deres revolutionerende skifte væk fra deres traditionelle 4-silo line-up. Skabt til spilleren der sigter mod at skabe kaos, er X 15.1 bygget op af et særligt udviklet 3-lags X-Skin. Det er dog først og fremmest pasformen og eksplosiviteten som er de førende komponenter til denne type spiller. Hertil har adidas udviklet en innovative X-Cage for at sikre den mest optimale lockdown, mens X-Claw er lavet for at give spillerne det bedste greb i banen og dermed øge accelerationen.

Det er meget muligt at Deadly Focus Pack – Limited Edition er designet til støvlesamlere, men jeg ville elske at skabe en omgang kaos med de her på mine fødder. Hvad siger du?

Find den nye X 15.1 Deadly Focus variant lige her.