Nike FootballX Distressed Indigo Pack vs. Camo Pack vs. Radiant Reveal Pack

26.04.2016

Skrevet af Mathias

Okay, vi fik lige en lille smule sne her i weekenden, men man kan ikke komme udenom, at vejret bevæger sig den rigtige retning. Det betyder streetburene er igen stedet man vil være og det fejrer Nike med præsentationen af deres flamboyante Distressed Indigo Pack.

Spil på små baner har oplevet en eksplosiv fremgang og du finder ikke mange byer verden over, hvor streetburene ikke dominerer meget af gadebilledet. Med Nike FootballX kollektionen viser de endnu engang deres engagement og dedikation til at folk der spiller small-sided fodbold med teknologisk avanceret sko, som performer på lige fod med de fodboldstøvler de er bygget på.

Den overflade man spiller på i streetburene varierer fra sted til sted, men ligegyldigt hvilken din lokale bane har, så sørger Nike for du er dækket ind, fordi Nike Distressed Indigo Pack, Camo Pack og Radiant Reveal Pack kommer alle i både TF og IC variationer. Så om du spiller på asfalt eller turf betyder intet, fordi Nike har et par elite sko, som er skræddersyet til urban miljøet.

Dominer din modstander med MagistaX, MercurialX og HypervenomX fra Nike FootballX Distressed Indigo Pack, Camo Pack og Radiant Reveal Pack. Tilgængelig og på lager lige her.