PUMA klar med ny evoPOWER i en brandvarm farvevariant

02.08.2015

Skrevet af Mathias

Ja tak! Jeg ved ikke lige hvad der går af brandsene lige for tiden, men de bliver ved med at hive deres trademark farvevarianter ud af posen. PUMA er de næste og er klar med dette røde og hvide stykke kunst, som selvom faktisk ikke lavet i samarbejde med Ferrari, stadig minder om nogle af de gamle PUMA x Ferrari støvler.

Det her design er bestemt et vi har set fra PUMA før og jeg er glad for det er tilbage, fordi det her er en farvevariant der altid ser skarp ud på banen. Du kan simpelthen ikke gå galt i byen med rød (eller Lava Blast, som PUMA kalder den - fedt navn alligevel) og jeg er helt sikker på denne nye evoPOWER bliver endnu en success for fodboldens sidste powerstøvle.

Få dit eget par evoPOWER Lava Blast/Hvid/Total Eclipse - 1549,-

Som i nok har fanget er jeg en pænt stor fan af den her støvle, men jeg tror jeg kender en der har det endnu vildere over dem. Olivier Giroud er en af PUMA evoPOWER støvlens største profiler og han spiller tilfældigvis for Arsenal, som også er sponsoreret af PUMA og hvis hjemmebanetrøje er nærmest helt samme farve. Den Franske Don Juan kommer til at matche fra hoved til tå. Med lidt held får vi måske vi endda de nye støvler at se i Community Shield kampen i eftermiddag.

Det kan godt være det er lidt af en “Arsenal støvle”, men med en så skarp farvesammensætning, så er der vist ingen der kan klandrer andre fans for at bruge den. Støvlen er stadig sprængfyldt med teknologi, som forbedrer både din skudpræcision og din skudstyrke. Enhver power spillers drøm.

Få dit eget par evoPOWER Lava Blast/Hvid/Total Eclipse - 1549,-

Den nye sæson bliver snart sparket i gang og i alle de store ligaer, så vel som de små er der behov for nye støvler. PUMA har, sammen med de nye farver til deres evoSPEED, sørget for du har nok at vælge imellem. Hvad synes du om de nye evoPOWER og kunne du se dig selv banke basser ind i dem?