Klar til foråret - Nike introducerer deres Radiant Reveal sneakers til børn!

16.04.2016

Skrevet af Mathias

Du har set dem overtage fodboldbanerne i de sidste to uger og nu er de også klar til at dominere gadebilledet. Radiant Reveal designet har fundet vej til nogle af Nikes mest populære sneaker silhuetter til børn.

Det livlige print på Nike Hypervenom Phantom II sålen er et der fanger ens opmærksomhed med det samme og jeg kunne godt forestille mig det hurtigt gik op for Nike designerne involveret, at dette var en vindende kombination. Det er derfor de også har overført looket til børneversionen af den stadig populære Roshe One og den legendariske Nike Air Max 90, så vel som Air Max Command siloen.

Foråret har uden tvivl meldt sin ankomst, og nu hvor vejret har taget en positiv drejning, er det tid til at hive de hvide sneakers frem igen. Hvis du har en søn eller datter med brug for et sneaker-upgrade inden de varmere måneder, eller hvis du er heldig nok til kun at bruge en størrelse 40, så er de nye Nike Radiant Reveal sko mere end et kig værd.

Clean og klassiske, men med et lille pift - det er Nike når de er bedst! Find den nye Nike Radiant Reveal sneakers til børn lige her.