Premier League holdt pause i denne weekend, men det betød ikke pause på den engelske fodboldscene. Weekenden bød nemlig på 1/8-finaler i den ældste pokalturnering i verden - FA Cuppen. Et opgør fik naturligvis langt mere opmærksomhed end resten af kampene. De forsvarende mestre fra Manchester United havde nemlig trukket Premier Leagues nummer 1 Arsenal. Kampen blev spillet på Old Trafford. Selvom begge hold sparede nogle få spillere pga. de forestående vigtige Champions League-kampe, var der masser af stjerner og flot fodbold på banen. Lad os bare allerede nu slå fast at der kun var spændning om kampens udfald det første kvarter. Resten af kampen foregik nemlig fuldstændig på Uniteds præmisser. Især de unge stjerner Nani og Anderson var i særklasse. Sidstnævnte satte sig på midtbanen fra første fløjt og var forrygende både offensivt og defensivt, og stod også for værternes første farlige forsøg, da han flugtede på kassen fra kanten af feltet. Men Lehmann fik reddet. Uniteds føringsmål blev sat i kassen efter 16 minutter af Rooney, som også kan være fuldt ud tilfreds med sin præstation. Igen var Anderson med indblandet, da han headede en returbold ved et hjørnespark tilbage til det lille felt, hvor Rooney kunne styre bolden i kassen med hovedet. Rooney spiller i Nike Total90 Laser Sølv/Gul. United skulle kun bruge 4 minutter yderligere for at bringe sig på 2-0. Denne gang var det Nani, der var manden bag. Den driblestærke portugiser drev gæk med gæsternes højreback Justin Hoyte og lagde den ind i panden på en stærkt spillende Darren Fletcher, som havde fået chancen fra start. Skotten takkede for tilliden og headede kuglen i nettet. Det skulle ikke blive det sidste vi så fra den hårdtarbejdende skotte. Efter 38 minutter fik Nani så selv chancen for at udbygge Uniteds føring yderligere. Han modtog en smuk aflevering i dybden fra Michael Carrick. Den pillede Nani ned uden problemer og sendte læderet i mål til 3-0. Nani brillerede kampen igennem i Nike Mercurial Vapor IV Orange. 3-0 var stillingen ved pausen, og det var bestemt ikke et mål for meget fra Uniteds side. Anden halvleg fortsatte i samme stil med United som temposættere. Man skulle dog helt frem til kampens 74. minut før nettet igen blafrede bag Lehmann i gæsternes mål. Igen var det Nani der legede med Hoyte i Uniteds venstreside og igen var det Fletcher han fandt foran kassen og skotten headede igen bolden i kassen. Fletcher fik for alvor vist sit værd da han endelig fik chancen. Skotten spiller i Nike Tiempo Air Legend II Sort/Hvid. Kampen sluttede 4-0 til værterne og gæsternes præstation må forklares med en kollektiv offday, hvor intet fungerede. Kampens helt store oplevelse - foruden Nani - var brasilianske Anderson, som udfolder sit talent iført Adidas Predator PowerSwerve Hvid/Sort. Efter at have slået Arsenal ud, må United nu regnes som favoritter til FA Cup-titlen i selskab med Chelsea, som også er klar til kvartfinalerne. Netop de to hold spillede finale i den prestigefyldte turnering sidste sæson.