Et af de bedste Nike designs nogensinde - Reflective, Shine Through og Radiant Reveal

30.03.2016

Skrevet af Mathias

Nike har gennem årenes løb stået for utallige ikoniske designs, men få har nogensinde nået samme højder som lige netop dette look, der er gået igen et par gange. De her er fodboldstøvle-mesterværker…

Nike Reflective Pack, Shine Through Pack og den for nyligt lancerede Radiant Reveal Pack er måske ikke helt ens, men de deler dog stadig et fælles tema, med en hovedsageligt hvid overdel og livlige accentfarver. Det giver et utroligt iøjnefaldende look, og selvom støvlerne har ændret sig på den teknologiske front, fungerer det stadig hver eneste gang.

Nike Reflective Pack blev lanceret i december 2013 og var lavet med et design, hvor hver individuelle støvle var inspireret af nogle af naturens mest ikoniske dyr. De er forbundet med støvlernes egen attitude, hvilket betyder at du finder et slangeprint på Hypervenom, et leopard look på Mercurial, en løve på Tiempo og forskellige rovfugle på CTR360 Maestri III. Alle disse features var gjort reflektive og jeg tror bare vi lader billederne tale for sig selv… Damn, de var lækre!

Spol tiden frem til december ‘14 og Nike var tilbage igen med de hvide støvler, da de præsenterede deres Shine Through Pack. Det foto vi postede af den samlede pack er stadig til denne dag vores mest ‘likede’ Instagram post, hvilket siger noget om hvor meget kærlighed folk havde til dem. De var hypede med god grund, fordi endnu engang fungerede designet med den hvide overdel og skarpe accentfarver fremragende.

Den nye Radiant Reveal Pack er nu landet på lager og baseret den modtagelse de har fået indtil videre, så ser det ud til Nike har fundet endnu en populær måde at vinkle et af deres yndlings-temaer. Længe må det fortsætte!

Hvis du vil have fødderne i Nike Radiant Reveal Pack, så finder du dem lige her.