Friske farver fra Umbro til Velocita og Medusæ

29.03.2016

Skrevet af Jonathan

Umbro er ikke blandt de største spillere på banen. Men man må alligevel give dem kredit for at få det bedste ud af deres placering. For nyligt sendte de to nye farveopdateringer til deres to siloer og du kan se dem her.

Lad det være sagt med det samme. Populariteten af Umbros fodboldstøvler lider naturligvis under de større mærkers forspring. Det synes jeg dog lidt er en skam, for Umbro har faktisk noget rigtig kvalitet i deres udbud. Velocita er uden tvivl blandt de bedste speedstøvler derude. JayMike har tidligere endda draget paralleller til den originale adidas f50 som, for jer der husker den, var rimelig lækker. Og mens adidas og Nike har bevæget sig lidt væk fra letvægtsstøvler, så efterlader det Umbro med masser af spilleplads for at levere noget rigtig kvalitet – og det gør de, med bare 165 gram.

Alternativt lancerede Umbro for nyligt en helt ny silo som de døbte Medusæ. Udover det noget anderledes navn, så har Umbro skabt en fodboldstøvle, der bringer det bedste fra to verdener sammen. Det har de gjort ved først og fremmest at konstruere en kombineret overdel af læder og syntet. Denne model er den tredje farveopdatering som Umbro har leveret af støvlen med det magiske touch. Den pæneste hidtil? Det vil jeg helt klart mene!

Du kan finde det fulde udvalg af Umbros fodboldstøvler lige her.