Vi fejrer Nike Air Max Day 2016 - dagens sneakers!

26.03.2016

Skrevet af Mathias

Air Max dag 2016 er over os, og selvom vi normalt kun tænker på fodboldstøvler, så har Nike skaffet os et rimelig fedt udvalg af Air Max sneakers. Her er hvad vores valg faldt på i dag.

Det er en af de største dage i sneaker-kalenderåret og vi tænkte vi ville ankomme med stil, - totalt blackout. Nike Air Max 1 Ultra Essential bygger videre på en imponerende arv, der er efterladt af den originale Air Max 1 fra 1987. Et rimelig stabilt mix af moderne stil, mens den hylder originalen på denne allerhelligste sneaker-dag.

Nike Air Max 1 Ultra Essentail rocker en single-stykke, laser perforeret, ruskinds-baseret overdel, som giver disse sneakers deres tyndere, slankere og på alle måder mere 21 århundrede-udseende. Hvis du dertil tilføjer at skoens detaljer i overdelen, såsom swoosh’et og toe-box beskyttelsen, er trykt ind i stedet for det normale indsyede fremgangsmåde, for yderligere at spare vægt, så har du det perfekt par sko til Air Max dagen.

Den blackoutede Nike Air Max 1 Ultra Essential er langt fra det eneste par du kan vælge! Du kan tjekke den fulde kollektion ud, ved at klikke her: