Nye støvler til foråret - adidas præsenterer ACE 16+ PureControl i Shock Blue/Semi Solar Slime

22.03.2016

Skrevet af Mathias

Der er nu gået to måneder siden adidas ”Broke the internet” med deres offentliggørelse af Ace16+ PureControl. Nu er Die Drei Streifen på den igen, og de har præsenteret deres forårs farvevariant.

Adidas har sat sig for at statuere et eksempel her i 2016 og har taget innovation til fuldstændig urørt territorium. De har været vovet og med deres nye adidas ACE 16+ PureControl har deres mod båret frugt, fordi de har virkelig lavet et par high performance fodboldstøvler, som tidligere har været uset.

Revolutionen uden snørebånd har taget verden med storm på fødderne af spillere som Ivan Rakitic, Mesut Özil, Oscar og naturligvis også sidste uges helt store adidas offentliggørelse af den største boss af dem alle. Paul Pogba slog sig officielt til adidas ACE 16+ PureControl holdet og vil være manden der agere spydspids for denne game-changer af en støvle, til dette års Europa Mesterskaber, hvor Pogba og de andre vil rocke deres nye Shock Blue/Semi Solar/White farvevariant.

Adidas' ACE 16+ PureControl er produceret i tæt samarbejde med spillerne over en 3 års-periode, hvor adidas har ledt efter den helt perfekte opbygning af en støvle, som vil supportere det snøreløse design. Ingen nem opgave, men gennem internt Techfit support system og ControlWeb konstruktionen på siderne, har de nået helt nye højder.

Den nye adidas ACE 16+ PureControl er tilgængelig til forudbestilling allerede nu – Find den her.