Mercurial Superfly CR7 Chapter 1 & 2: Fra vulkaner til diamanter

23.03.2016

Skrevet af Jonathan

Fortællingen om Cristiano Ronaldos vej fra fattige vilkår til toppen af verden er efterhånden blevet fortalt både på skrift, på film, på et museum og nu også gennem fodboldstøvler. Og her er vi nået til 2. kapitel.

Cristiano Ronaldo har efterhånden fået tilegnet sig en del forskellige signaturstøvler. Lige fra en Ballon d’Or støvle til rekordhyldester og selvdesignede safariprint. Men en decideret fortælling om hans historie fra lille knægt til verdens bedste fodboldspiller var stadig ikke blevet brugt som inspiration – indtil oktober sidste år, hvor Nike kunne afsløre en ny serie dedikeret til CR7. En serie der skulle fortælle hele historien i kapitler.

Det startede med Kapitel 1: Savage Beauty. Inspireret af vulkanøen, Madeira, hvor Cristiano Ronaldo blev født og tilbragte de første år af sit liv. Vulkanen er en perfekt metafor på Cristiano Ronaldos brutale skønhed både på og udenfor banen.

Du kan købe den nye Mercurial Superfly CR7: Natural Diamond lige her.

I en alder af bare 12 år flyttede Cristiano til fastlandet for at jagte sin drøm. En usleben diamant. Det er netop denne del af historien, som lægger til grund for 2. kapitel: Natural Diamond, i serien af Mercurial Superfly CR7. Denne periode af Cristianos liv var særligt svær fordi han flyttede væk fra alt han kendte. Ikke desto mindre blev beslutningen (muligvis) den bedste han nogensinde tog i sit liv.

Nike har allerede afsløret at der kommer 7 kapitler i fortællingen om Cristiano Ronaldos. Og hvis de næste 5 støvler bliver bare halvt så vilde som Savage Beauty og Natural Diamond, så er der i den grad noget at glæde sig til... Lad os da bare ikke håbe at han pludselig beslutter sig for at lægge støvlerne på hylden…