Nike Radiant Reveal Pack fortolket gennem Magista siloen

16.03.2016

Skrevet af Jonathan

I denne måned er det præcis to år siden at Nike introducerede os for den revolutionære Magista Obra. Denne uge har de så løftet sløret for nye farver til forårssæsonen og vi tager et nærmere kig på dem her.

Foråret vender officielt tilbage i marts måned og det er lige præcis, hvad Nike fejrer med den nye Radiant Reveal Pack. Et mix af lyse farver og hvid får virkelig den nyeste Magista Obra og Opus til at stå frem. For at være helt ærlig så burde denne farveopdatering, efter min mening, have været præcis hvordan Shine Through Pack fra 2014 burde have set ud.

Magista siloen blev, som allerede nævnt, lanceret for to år siden og blev skabt til den ”ustoppelige playmaker”. Obra var den første rigtige fodboldstøvle, der kom med Dynamic Fit Collar, som siden også er blevet tilføjet til Mercurial Superfly og Hypervenom Phantom. Og mens det efterhånden kan være svært at forestille sig en verden uden Dynamic Fit Collar på Nikes fodboldstøvler, så er der stadig mange professionelle der stadig sværger til Opus. Magista Opus er Magista-siloens version af den mere traditionelle fodboldstøvle. Spørgsmålet er så; hvilken version foretrækker du?

Du kan skrive dig op her og få besked om, hvornår den nye Radiant Reveal Pack lander på lager.