adidas med nye farver til den kaos-drevede X 15.1 spiller

26.02.2016

Skrevet af Jonathan

Puha, hvor har adidas haft travlt i 2016. Der er jo snart ikke flere farvekombinationer tilbage designguiden til X-siloen. Den nyeste farvervariant er da virkelig også en af de mere alternative… Vurder den selv her.

Shock Pink/Solar Green/Core Black. Sådan har adidas døbt den seneste opdatering af deres X 15.1 model. På papiret lyder det som en interessant kombination. Og når man ser den bliver man da også bekræftet i, at det er en rigtig interessant en af slagsen. Om det er en positiv interessant eller en negativ interessant, det vil jeg lade dig op til at vurdere. Jeg kan nemlig stadig ikke helt finde ud af det…

X-siloen er adidas’ svar på en rigtig angrebsstøvle. Skabt med spillere som Luis Suarez, Arjen Robben og Diego Costa for øje. Det kommer særligt til udtryk gennem det aggressive knopsystem kaldet X-Claw, der afhjælper de giftige angribere med deres skarpe vendinger og uforudsigelige bevægelser. X er dog ikke kun for angribere. Også mange backs og kanter benytter sig X 15.1 da den også passer godt til disse typers eksplosive spillestil.

Find hele vores udvalg af adidas X 15.1 lige her.