Vælg dit match: ACE 16.1 eller X 15.1

19.02.2015

Skrevet af Jonathan

Der kan selvfølgelig ikke herske nogen tvivl om at fodboldstøvler er hovedpersonen i denne verden af fodboldudstyr. Men hvorfor ikke koble det hele sammen? Det er præcis, hvad adidas har gjort med deres benskinner...

Hvis du føler dig godt tilpas, så spiller du helt sikkert også bedre. I moderne fodbold betyder det mere og mere for dine præstationer, at du også har det godt. Det gælder alt lige fra komforten i udstyret til om du ser godt ud og måske endda om tingene matcher. Den trend følger adidas op på med deres Ghost Pro benskinner, som matcher de primære farver til henholdsvis ACE 16.1 og X 15.1.

Benskinner er naturligvis et helt uundgåeligt redskab i din sportstaske, men det betyder ikke at det behøver at være en kedelig fornøjelse at bære dem, selvom de for det meste er skjult under sokkerne. Personligt elsker jeg når tingene matcher med hinanden, så hvis du har det ligesom mig og foretrækker enten ACE eller X, så vil jeg helt sikkert anbefale dig at anskaffe dig et par Ghost Pro benskinner.

Du kan finde benskinnerne ved at klikke på dette link.