Få et close-up kig på Nike Magista Obra Black History Month støvlerne

14.02.2016

Skrevet af Mathias

Et fuldstændig sensationelt design koncept, som samtidig støtter en ligeså stærk tradition. Sidste år introducerede Nike deres Black History Month design på Mercurial støvlerne og nu kan vi give jer et detaljeret kig på 2016’s BHM look, som denne gang er at finde på Nike Magista Obra.

Tilbage i Januar introducerede Nike de nye støvler Magista Obra Black History Month, men nu er de endelig tilgængelige og vi tænkte vi ville fejre det ved at få vores fotografer til at tage nogle billeder af den pivlækre støvle her.

Nike Magista Obra BHM fodboldstøvlerne er lavet med forskellige afrikansk-inspireret geometriske motiver og udover det giver støvlen et design som fungerer helt vildt godt, så er det en flot fejring af en historisk vigtig tradition.

For at yderligere uppe feel-good faktoren, så går de penge Nike tjener på deres BHM kampagne, der strækker sig ud til alle deres afdelinger som Basketball, Tennis, Nike SB, til at støtte Nike Ever Higher Fund. Deres Ever Higher Fund hjælper med at give mentorskab til udsatte afroamerikanske unge. Stærkt nok!

Hvis du vil have dig et par Nike Magista Obra BHM, så kan du sikre dig et par her. Den er begrænset i antal, så du skal ikke vente alt for længe.