adidas klar med deres Solar Gold farvevariant på en ny måde - Mød den nyeste X 15.1

05.02.2016

Skrevet af Mathias

De ser ikke ud til at være i gang med at sætte farten ned! adidas fortsætter og fortsætter bare med at komme med nye lanceringer og er nu klar med en ny X 15.1 støvle. Det tager deres antal af lancerede støvler i 2016 godt over 10, men den her er nødt til at rangere som en af de bedste.

For at give et indtryk af bare hvor travlt adidas har haft, så er det kun omkring en uge siden de sidst lancerede en X 15.1 farvevariant, med deres Solar Gold sammensætning. Nu flipper de farverne den anden vej og præsenterer et alternativ til dem der elsker farvekombinationen, men ønskede noget lidt mere nedtonet.

Det er lidt en skam, fordi jeg tror ikke vi kommer til at se mange professionelle spillere hoppe i lige netop denne farvevariant. Det skal dog ikke betyde, at den ikke fortjener sin plads i spotlightet og jeg tror også vi kommer til at se rigtig mange af lige netop den her i aktion til foråret.

Hvis du kunne tænke dig et par af adidas X 15.1 i den Sort/Pink/Gul farvevariant, så finder du den lige her.

En hovedsageligt sort overdel, men stadig en af de hurtigste farvevarianter på markedet. Hvad synes du om designet og hvilken af de X 15.1 modeler der er blevet lanceret i den sidste uge er du størst fan af - den sorte eller orange?