Hør vores kundeservices førstehåndsindtryk af den nye adidas Ace16+ PureControl

23.01.2016

Skrevet af Mathias

På Unisport kontoret har vi i vores kundeservice en utrættelig kilde af fodboldviden og fodboldstøvle-kunnen. De prøver alle fodboldstøvler på og har derfor et personligt indtryk af støvlers størrelse og pasform. I går prøvede de den nye adidas Ace16+ PureControl på og vi tænkte vi også ville udnytte chancen til at høre hvad deres tanker var om det nye design efter at have mærket dem på.

En af de første der fik fingrene i støvlen, var Ingeborg fra vores norske afdeling, og hun fortalte; "Wow, den har god stabilitet og lockdown faktisk. Rigtig god pasform til min medium brede fødder, så jeg kan rigtig godt lide dem. Tynd og smidig overdel, som sætter sig godt rundt om foden. - Overraskende god, når man tænker på den ikke har snørebånd!"

Mads fra Product Management, som til dagligt skriver alle vores produkttekster, var også ekstremt overrasket: "De føles fantastisk på mine fødder. Jeg har en smule platfod på min højre fod, så pasformen er lidt anderledes på den, men venstre foden sidder perfekt. Det føles virkelig som en sok og du får mind-to-boot kontakten, som gør at støvlen går i ét med foden. Stabiliteten og lockdown er faktisk også helt OK, og det var ellers noget der bekymrede mig, ved en fodboldstøvle uden snørebånd. Det bliver endnu bedre at teste dem på en bane eller i kamp!"

Den der har fået testet støvlerne mest er Mathias fra den danske afdeling. Har var faktisk den aller første, der købte et par, og har derfor testet helt siden i mandags. "Støvlerne har en rigtig god pasform, men er måske lidt for bred til min fod. Designet virkelig fedt, selvom den skinnende sål hurtigt forsvinder pga. slid. Ligesom Magista Obra og Mercurial Superfly, så bliver støvlen lidt tung, hvis man spiller i regn, men ellers er det en virkelig god fodboldstøvle, og overraskende god uden snørebånd"

Hvis du også vil prøve hvordan den nye adidas Ace16+ PureControl føles? Find den her.

Der har du det. Vores kundeservices ærlige førstehåndsindtryk af den nye innovation fra adidas. Man skal virkelig prøve dem på for at få en rigtig ide om hvordan de fungerer og hvis du ringer ind til os nu, så er vi nu bedre rustet til at hjælpe.