Hvordan var Lotto Zhero Gravity i forhold til den nye adidas Ace16+ PureControl

20.01.2016

Skrevet af Mathias

Adidas Ace16+ PureControl blev lanceret i mandags og fik en kæmpe respons fra alle der så det nye laceless design. Der var dog en god håndfuld af jer, som helt rigtig huskede, at den nye innovation fra adidas ikke er første gang vi ser en støvle lavet uden snørebånd, fordi Lotto gjorde det først.

Lotto Zhero Gravity blev sat på markedet i starten af 2006, så der skulle graves godt i vores støvlearkiv for at finde dem. I sidste ende fandt JayMike et par af seriens anden generation støvler frem, så vi kunne dele nogle billeder med jer og sammenligne de to støvler her.

Det er rigtig at Lotto var de første som kom på ideen med en fodboldstøvle uden snørebånd, men når det så er sagt, hvis vi kigger på de to støvler, så har de virkelig ikke meget til fælles derudover. De opnår deres laceless struktur på helt forskellige måder og man kan da også godt mærke der er næsten 10 år i mellem.

Hvis du vil have hænderne i den nye adidas Ace16+ PureControl, så finder du dem her.

Det er sjovt at høre folks meninger om Lotto Zhero Gravity, fordi alle enten hader eller elsker dem. Nogle syntes de passede som en drøm, mens de for andre tog 20 minutter at få på, hvorefter de smadrede ens fod med vabler. Det var et ydeeeerst ufleksibelt fit og hvis man passede dem var de fremragende og ellers ikke så gode.

Jeg siger ikke, at adidas decideret har kopieret Lotto, men jeg ville være overrasket hvis de ikke havde opfanget dette problem med Lotto støvlen, fordi der er gjort rigtig meget ud af, at Adidas Ace16+ PureControl passer til flere fodtyper. Dette kommer fra den blødere Primeknit overdel, som også går højt op over anklen. Det gør en rigtig stor forskel hvis du spørger mig, fordi jeg tror mange flere kommer til at have en god oplevelse med adidas Ace16+ PureControl.

Det er nostalgi vs. fremtiden og jeg kan slet ikke bebrejde dig hvis du stadig har rigtig meget kærlighed til Lotto Zhero Gravity, fordi selvom de passede mig helt af pommeren til, så er der mange af mine kollegaer der synes bedst om dem. Deler du deres kærlighed eller ser du frem til at prøve den nye laceless støvle fra adidas? Fortæl os det herunder.