Vi sammenligner den helt nye adidas Ace 16+ PureControl med forgængeren - Har Mesut Özil opgraderet sine støvler?

19.01.2016

Skrevet af Mathias

I går blev den nye adidas Ace 16+ PureControl lanceret og støvlen, som vil blive båret af Mesut Özil og Ivan Rakitic, er meget, meget anderledes i forhold til den de to brugte før. Vi tænkte derfor vi ville tage et kig på de mange forskelle og få ting de to støvler har til fælles. Læs med.

Der er ingen præmier for at gætte hvad den største forskel er! At adidas har fjernet snørebåndende på den nye Ace 16+ PureControl behøver vi næsten ikke nævne, fordi det må i næsten have lagt mærke til. Hvis du allerede synes du ved alt om Ace15+ Primeknit og kun vil høre mere om hvordan de formåede at fjerne snørebåndende, uden støvlen blev ubrugelig, så forslår vi du giver vores videoanmeldelse et kig her.

At snørebåndende er røget er langt fra den eneste ændring på de nye støvler, fordi hvis du vender dem på hovedet, så bliver du mødt af det helt nye GroundCTRL 2.0 knopsystem og Sprintframe sålen. Det er langt mere traditionelt end det avancerede TotalControl system du så på Ace15+ Primeknit, hvilket var opbygget af vildt mange små knopper og som skulle hjælpe med at kontrollere bolden. Det ser ud til adidas ikke er helt overbeviste med det stadig ret nye TotalControl system og er derfor gået tilbage til den velkendte Spritnframe, som i måske husker fra F50 adizero og som vi er rigtig glade for at se tilbage.

Hvis vi går tilbage til overfladen finder vi den eneste ting de to faktisk har til fælles, hvilket er overdelsmaterialet brugt. Begge støvler er lavet med en Primeknit overdel og har derfor en rigtig god blanding mellem det bløde touch og god komfort. På adidas Ace 16+ PureControl er den måde materialet er formet og støvlens silhouette meget anderledes, da den er blevet lavet med det forhøjede Primecut, der betyder støvlen sidder tættere til foden, også selvom der ingen snørebånd er.

Kunne du tænke dig enten adidas Ace15+ Primeknit eller adidas Ace 16+ PureControl? Du finder dem lige her.

End helt ny sål og at beholde Primeknit er bestemt to beslutninger jeg godt kan gå ombord med. At sammenligne den nye adidas Ace 16+ PureControl med noget er rigtig svært, fordi den er i sig selv helt igennem innovativ og unik. Hvis du vil prøve en helt ny form for kontrol og nok det reneste touch på bolden nogensinde, så forslår jeg du giver dem et forsøg. De har kun været ude to dage, men hvad synes du om de nye støvler indtil videre? Er ændringerne alle gode valg?