PUMA giver deres nye evoPOWER 1.3 en omgang Atomic Blue

14.01.2016

Skrevet af Mathias

PUMA fortsætter med at sende evoPOWER farvevarianter vores vej og følger op på den neonfarvede vi fik i morges med et lidt mere nedtonet look.

Lidt blå, noget sort og en smule neon på hælen, så har du opskriften på et rigtig skarpt par fodboldstøvler. Det kan godt være vi ikke kommer til at se lige netop denne PUMA evoPOWER 1.3 på fødderne af stjerner som Olivier Giroud, Cesc Fabregas og Balotelli, men hvis du spørger mig, så fortjener de mindst lige så meget opmærksomhed, fordi hvad de mangler i pangfarver, kompenserer de for i ren og skær klasse.

Vi kender alle følelsen af at sparke til en bold i bare tæer og den måde der kommer mere power på ikke? Det er lige netop dette, som PUMA evoPOWER siloen udnytter, samtidig med den giver dig beskyttelse, så du virkelig kan sparke igennem.

Måden PUMA opnår dette på er ved brug af AdapLite overdelen og evoPOWER sålen, som kun strækker sig i længderetningen og ikke sidelæns. Dette betyder, at når du virkelig hamrer igennem, så udnytter du fodens fulde styrke, men uden du ofrer stabilitet. Som navnet antyder, så sørger Gradual Stability Frame i sålen naturligvis også for stabilitet, men den er lavet på en helt specielt måde, hvor der gradvist er mindre støtte jo nærmere snuden man kommer. Dette er gjort helt bevidst, så man har mere frihed i dette område og igen kan udnytte mere af sin naturlige styrke.

Du kan få fat i PUMA evoPOWER Black/White/Atomic Blue lige her.

We har kun set tre farvevarianter af PUMA evoPOWER 1.3 indtil videre, hvis du tæller den camouflerede version med, men det er uden tvivl min favorit. Hvad siger du til dem? Fortæl os det i kommentarfeltet herunder.

ALT_TAG