Ny model til alle der elsker klassiske fodboldstøvler i læder - nu præsenteres adidas Gloro 16.1

02.12.2015

Skrevet af Mathias

Det er i dag præcis ni måneder siden den første adidas Gloro kollektion blev lanceret og lige fra starten har den elegante støvle været helt vanvittigt populær. Nu er adidas klar med den nyeste inkarnation af den lækre læderstøvle, som vi går lidt tættere på her.

Blød kængurulæder overdel, behageligt fit og et helt igennem klassisk look. Det er intet mysterium, hvordan adidas Gloro modellen er blevet så eftertragtet, og jeg tror i hvert fald ikke kærligheden til støvlen bliver mindre af den nye opdatering. Når det så er sagt, så kan det godt være filosofien er den samme, men der er mange ændringer på den - flere end bare at de har fjernet den lange pløs.

Introduktionen af den lange foldede pløs på den første Gloro blev taget rigtig godt imod af alle de folk, som ville #BringBackTheTongue. Nu har adidas dog besluttet sig for at fjerne den på 16.1 versionen, hvilket jeg ligesom mange andre nok er lidt ked af. Selvom effekten af den foldede pløs kan diskuteres, så kan der ingen tvivl være om at den giver et mere klassisk look og det må betyde vi har med en lidt mere moderne Gloro at gøre denne gang.

Det er i alt retfærdighed også det absolut eneste jeg kan tage fra den nye adidas Gloro 16.1, fordi derudover ser de helt vildt lækre ud. En af de ændringer på støvlen jeg også synes var mest mærkbar, var den nye sål, som adidas har bygget mere stabil og beskyttende. Den gamle sål var rimelig basic, men nu kan man virkelig mærke, at adidas har investeret noget tid i 16.1 versionen.

adidas Gloro 16.1 fodboldstøvlerne er allerede tilgængelige på lager og er klar til at blive sendt med det samme - kun 749 kroner.

Smidig læderoverdel + stabil sål + blødt betræk omkring foden = guddommelig komfort! Ligger du dertil at støvlen har en rimelig overskuelig pris, så er det bestemt et regnestykke vi alle kan klare. Hvordan har du det med den nye adidas Gloro 16.1 - elsker du den, eller savner du pløsen lidt?