Ny farvevariant til adidas Ace15 støvlen - kontroller spillet som Özil og Rakitic

01.12.2015

Skrevet af Mathias

I morges lancerede adidas den nyeste farvevariant til den kaotiske X15 støvle og nu er tyskerne klar til at præsentere en opdatering til Ace modellen. Det er kontrol i den pureste form og nu kan du få et tættere kig på den elegante og nye playmaker støvle.

adidas Ace15 er bygget til at kontrollere spillet og styre slagets gang gennem præcise afleveringer og det skarpeste touch på bolden. Alt ved den revolutionerende Ace støvle er derfor lavet til lige præcis dette. Det kommer takket være teknologier som NSG (Non-stop Grip) og Control Web, der som navnene antyder, sørger for bedre kontrol og greb.

Jeg var måske en lille smule hård ved X15 farvevarianten, som vi tog et kig på i morges, men når det så er sagt, mener jeg stadig at adidas Ace15 fodboldstøvlen er uendelig mange gange pænere. Det er specielt sandt i denne farvevariants tilfælde, hvor jeg personligt synes det sorte og hvide design fungerer meget bedre.

Jeg er også selv kæmpe fan af adidas Ace15 Primeknit versionen, hvor overdelen er næsten helt sort og de mintfarvede snørebånd er erstattet med sorte i stedet. Det kommer naturligvis an på personligt præference i sidste ende og jeg kunne bestemt godt forestille mig, at der var mange andre som foretrækker den ekstra gnist, som mint snørebåndene sørger for.

Du kan finde den nye adidas Ace15.1 i den sorte og hvide farvevariant ved at klikke her.

Den nye adidas Ace15.1 støvle får uden tvivl en thumbs up fra mig og jeg glæder mig til at se Mesut Özil, Oscar og Ivan Rakitic kontrollere spillet i den nye farvevariant. Hvad siger du - thumbs up, eller thumbs ned?