Sommerudsalg 2021 | Fantastiske tilbud på fodboldudstyr, lifestyle & mere hos Unisport

30.06.2021

Skrevet af Andreas

Sommeren er langt om længe over os, og i takt med vi ser yderligere lempelser af restriktioner begynder det at ligne en mere normal hverdag, som vi kender den. Vi går lysere tider i møde, og det markeres hos Unisport med et sommerudsalg kick-off, hvor du kan nyde store besparelser på fodboldstøvler, sportsmode og meget mere! Så hvis du er på jagt efter noget nyt til garderoben, som passer til de sjove og aktive sommerdage, så læs med her og lær mere om vores mest populære sommerudsalgs produkter.

Fodboldstøvler på udsalg - skin igennem på banen

I takt med at flere lande er begyndt at genåbne udendørs sportsaktiviteter, flokkes fodboldspillere til banerne. Hvis du har brug for et par nye fodboldstøvler, har vi nogle fantastiske tilbud, der vil få dig til at stå knivskarpt på banen.

Se alle vores fodboldstøvler på tilbud her og gør et kup!

Nike Mercurial Vapor & Superfly på tilbud

Lige nu kan du gøre en god handel ved at købe de nyeste Nike Mercurials, som ofte er omtalt som nogle af markedets bedste støvler. Hvor der er flere at vælge imellem, har vi vores egne favoritter i form af dette års Nike Mercurial Vapor 14 i den røde Spectrum farvekombination og de smukke Nike Mercurial Superfly 8 fra Dreamspeed kollektionen.

adidas Nemeziz & Copa Sense

En anden af vores favoritter er adidas Nemeziz fra dette års Superlative-pakke i et livligt farvedesign af blå/gul/hvid. Vi anbefaler også de helt nye adidas Copa Sense, som er den seneste opgradering i den populære Copa silo. Et futuristisk design og friske farver er indarbejdet i det, der meget vel kan være en af de fedeste fodboldstøvler i 2021.

Fodboldstøvler til børn

Naturligvis inkluderer vores sommerudsalg også nogle fantastiske tilbud til de yngste. Blandt vores fodboldstøvler til børn fremhæver vi adidas X Ghosted i en iøjnefaldende gul. Flere af de største fodboldspillere bruger den moderne letvægtsstøvle, som kommer i flere forskellige designs.

Sneakers på udsalg fra adidas, PUMA & flere

Hvis du er på udkig efter nye tilføjelser til sommergarderoben er et par sneakers absolut noget du bør overveje. Vi har et bredt udvalg af sneakers på tilbud fra nogle af de største brands. Blandt vores bedste lifestyle produkter på udsalg finder du de legendariske adidas stan smith og de ikoniske adidas gazelle, som fås i flere forskellige farver.

Hvad der er fælles (og fedt) ved disse tidløse klassikere er, at de stort set kan kombineres med alt, hvad end det er casual outfits eller jakkesættet. Du kan vælge et par traditionelle sorte eller hvide sneakers eller gå med noget farverigt for at tilføje det ekstra til hverdagsstilen.

Udover et bredt udvalg af sneakers tilbyder vi også andet tøj og tilbehør i vores lifestyle sektion, som du kan sammensætte til det perfekte sommerlook.

Fodboldtrøjer på tilbud til mænd, kvinder og børn

Hos Unisport, kan du finde et stort udvalg af fodboldtrøjer på tilbud fra nogle af de største klubber og landshold.

Mens vi venter på en ny sæson af klubfodbold, bliver vi denne sommer forkælet med store landsholdskampe. Nu har du chancen for at skaffe dig selv en souvenir fra dette års største fodboldbegivenhed, da vi har flere EM fodboldtrøjer på udsalg til både børn og voksne

Liverpools hjemmebanetrøje 2020/21 fra Nike var nok en af de smukkeste klubtrøjer fra sidste sæson. Nu kan du både finde Liverpools hjemme-, ude- og tredje trøje på tilbud til både mænd, kvinder og børn. Eller måske er du fan af Citizens? Lige nu tilbyder vi Manchester City 2020/21 hjemmebanetrøjer med store besparelser til både børn og voksne. Du kan også finde andre fodboldtrøjer på udsalg fra nogle af de største europæiske klubber.

Se alle vores bedste sommertilbud lige her