PUMA Lazertouch | Blackout læderstøvler til dig!

15.04.2021

Skrevet af Sandra

Future Z og Ultra får et strejf af klasse - det er tid til Lazertouch støvler!

PUMA har noget for sorte støvler. Det er næsten en garanti for, at de vil frigive deres klassiske Eclipse kollektionen før starten af forår og efterårssæsonen. De introducerede det allerede i starten af 2021. Men nu er det tid til endnu en sort pakke - Og den er noget for sig!

PUMA giver PUMA Future Z PUMA Ultra et klassisk touch med en snert af klasse! De lancerer læder versioner af deres top støvler! Lad os tage et kig på dem!

Future Z Lazertouch

Vi starter med PUMA Future Z. PUMAs seneste støvle med den mest innovative teknologi! Den har stadig FUZIONFIT+ kompressionsbåndet midt på foden. Og den yderste sål er Dynamic Motion, hvilket der sikrer din fod med sit asymmetriske design.

Den store forskel er, at PUMA Future Z Lazertouch ikke har Grip Control på overdelen som de andre Future Z’s. I stedet er overdelen lavet i læder med den fantatiske Lazertouch teknologi. Hvilket er noget vi har set på tidligere PUMA King modeller. Det er en patenteret teknologi, der giver PUMA mulighed for at præge forskellige specielt udformede strukturer og/eller grafik på den øverste del af støvlerne. Dette kan give os næsten en ubegrænset mængde af mønstre. Og nu er det første gang, vi ser denne teknologi anvendt på en læder Future Z, strategisk placeret på vigtige kontakt områder!

Fortsættes nedenfor

PUMA Ultra

Lazertouch teknologien kan også findes på PUMA Ultra. Vi har før set en læderoverdel på en Ultra. Men ikke med Lazertouch. Indtil nu! Det leverer upåklagelig berøring og fornemmelse af bolden til enhver tid - uanset vejr, hvilken bane eller i hvilket tempo.

Stealth-looket og den tredobbelte sorte colourway ser fantastisk ud på banen! Det er en perfekt blanding af traditioner, klasse og moderne teknologi.

PUMA Lazertouch støvlerne er tilgængelige hos Unisport I dag! Klik her for at tjekke dem ud