Nike Spectrum | Foråret er lige rundt om hjørnet

08.02.2021

Skrevet af Sandra

Foråret er tæt på, lysere dage nærmer sig, og Nike er klar til at vise deres nyeste colourway. Og disse støvler får os til at føle os endnu mere optimistiske over fremtiden og bedre dage. Lys op! og lad os kig nærmere på støvlerne!

Vi kender alle følelsen, når vinteren bare føles for lang. Vi er sikre på, at der er dage, hvor det er dejligt og hyggeligt at være inde - måske se lidt fodbold - men det er ikke noget, vi vil have der varer for længe. Foråret kan ikke komme hurtigt nok, så vi kan snøre støvlerne og komme ud på banerne og vise vores fodbold skills igen.

Og der er ingen bedre måde at springe ind i foråret end iført nye og farverige støvler. Dette er noget, du kan få med den nye pakke fra Nike - kaldet Spectrum. Farverne er virkelig noget helt andet på alle tre støvler, hvilket inkluderer Mercurial, Phantom GT og Tiempo.

Navnet - 'Spectrum' - er de synlige farver i lys. De kan for eksempel ses i en regnbue. Og det er den perfekte måde at byde sollys, forår og varmere temperaturer velkommen. Tag et kig på støvlerne lige her. Så gennemgår vi støvlerne bagefter!

Fortsættes nedenfor billederne

Nike Mercurial

Mercurials er iøjnefaldende som altid. Og den pulserende, røde farve skiller sig virkelig ud! Vaporposite-overdelen giver os virkelig et klart overblik over teknologierne under overfladen med en gennemsigtig effekt , hvilket vi også så på Mercurial Dragonfly.

Den røde overdel er toppet med et cool swoosh med grønne outlines De grønne farver kan også ses på den vilde sål, der kombinerer grå, blå og grøn sammen med røde knopper. Disse støvler er født til at være hurtige!

Nike Phantom GT

Vi går videre til Phantom GT. Støvlerne er til spilleren, der ønsker at tage kontrol over banen og hundse rundt med alle. Flyknit overdelen er lavet i en forbløffende himmelblå farve. Et perfekt match til himlen om foråret - vi kan allerede forestille os det! Sølvlinjerne og Swooshet er et flot, eksklusivt touch til støvlerne. Og på denne ser vi også en grøn farve på sålen. Denne gang er det på knopperne. Resten af sålen er lavet i en subtil sort.

Nike Tiempo Legend

Og sidst men ikke mindst har vi Tiempo. Den klassiske støvle til spilleren, der elsker komfort og ønsker at se stilfuld ud på en klassisk måde. Tiempo har ikke kun en behagelig læderoverdel. Det er en HVID læderoverdel. Det ser fantastisk ud for at være ærlig. Det er et helt clean udseende, og det eneste der skiller sig ud er det grønne Swoosh - og endnu en gang ser vi den grønne farve nedenunder på knopperne.

Spectrum-støvlerne bæres af de største Nike-spillere - såsom Cristiano Ronaldo, Harry Kane og Virgil van Dijk.

Vi kan virkelig ikke bestemme, hvilke af Spectrum-støvlerne, der ser bedst ud. Forhåbentlig kan du finde ud af det. Ellers kan du tjekke alle støvlerne ud hos Unisport, da vi har forsalg på dem!

Find Nike Spectrum lige her!