Den nye Nike Mercurial | Den innovative Dragonfly er landet

19.01.2021

Skrevet af Sandra

Dette er øjeblikket, vi har ventet på - og det ved vi, at du også har! For at få et glims af, hvordan fremtiden ser ud for en af de mest populære fodboldstøvler i verden. Og i dag er den dag ... Tag godt imod den nye Nike Mercurial!

Tilgængelig hos Unisport fra 1. februar! Tjek den nye Nike Mercurial ud lige her.

Nike Mercurial.. Hvor skal vi overhovedet begynde?

Nike Mercurial er et par støvler, der har sat standarderne for fodboldstøvler i mange år. Den er altid i front, når det gælder innovation, hastighed og awesome design og colourways. Hvis du ser på listen over spillere, der har brugt Mercurial, får du hurtigt en følelse af Mercs storhed. Den er blevet og bæres stadig af mange store spillere, såsom Cristiano Ronaldo, Ronaldo (O Fenômeno), Kylian Mbappe, Ada Hegerberg, Thierry Henry, Didier Drogba, Bruno Fernandes, Franck Ribéry, Erling Haaland, Marcus Rashford, Eden Hazard, Ruud Van Nistelrooy, og vi kunne blive ved og ved og ved.

Nike Mercurial Dragonfly

Nu er tiden inde til at en ny Nike Mercurial indtager scenen. Denne hedder “Nike Mercurial Dragonfly”. Efter vores mening er det det største navn til en Mercurial nogensinde. Prøv at sige "Nike Mercurial Superfly Dragonfly" - lyder det ikke fantastisk? Og når vi ser på den nye Merc ', synes vi bestemt også, at den ser fantastisk ud.

Mercurial Dragonfly er definitionen på teknologi, pasform, gennemsigtighed og hurtigere bevægelse (sammen). For at indkapsle det i en støvle har Nike fjernet unødvendige lag og afsløret den rå skønhed ved deres innovation. Alle komponenter, der er designet til hastighed, bliver derfor eksponeret og synlige for os. Det lyder skørt og innovativt for os - og den ser også højteknologisk ud! Tjek det ud på billederne nedenfor.

Fortsættes nedenfor billederne

High-tech fodboldstøvler

Mercurial har altid været kendt for sine avancerede innovationer og teknologier. Nike Mercurial Dragonfly skuffer os bestemt ikke. Denne gang tillader Nike os endda at se ind i støvlen, så vi kan se hvert lag af den og enhver innovation, den indeholder. Derudover har de markeret de syv mest fremtrædende detaljer på Mercurial med tal for at fremhæve dem.

1. Avail Q Lining = Mikrofibre, der former sig efter din fod

2. Speed Band = Lockdown til foden, der hjælper med at få fart på de første skridt.

3. Vamp Lining = Letvægts-dæmpning lige hvor, du skal bruge det

4. Toe Reinforcer = Anatomisk formet til barfodsfølelse

5. Speed Collar Package = Blødt skum til at minimere friktion

6. Speed Wings = Fart-ikoner

7. Flyknit = Giver et tæt fit og god pasform til fart

Uanset om du er til sokker på din fodboldstøvle eller ej, så er Nike Mercurial Dragonfly støvlen til dig, hvis du elsker fart. Den vil være tilgængelig i både en Superfly- og Vapor-udgave, så hvorfor ikke købe den?

Ekstra eksklusivitet, hvis du køber hos Unisport

Nike Mercurial Dragonfly er selvfølgelig en limited edition fodboldstøvle. Hvilket i sig selv gør det ret eksklusivt. Men hvis du køber dit par Nike Mercurial Superfly Dragonfly hos Unisport, kan oplevelsen blive endnu mere eksklusiv. Hvordan er det muligt, spørger du?

Hvis du køber det hos Unisport, finder du muligvis et meget sjældent sølvholografisk Mercurial Dragonfly-kort inde i kassen. Disse kort er naturligvis et samlerobjekt, hvilket viser, at du er en ægte Mercurial-aficionado. Men det stopper ikke engang der ... En meget begrænset mængde af disse kort er så hyper sjældne og endnu mere skinnende, at de giver dig støvlen GRATIS . Lyder det ikke fantastisk?!

*Hvis du finder et af de hyper sjældne kort i din kasse, får du et kupon til Unisport med et beløb svarende til prisen på Nike Mercurial Dragonfly, som du har købt.

Købe den nye Nike Mercurial Dragonfly lige her