LBJ x KM “Chosen 2” | Et nyt partnerskab dannes

06.01.2021

Skrevet af Sandra

Nike kickstarter deres 2021 med intet mindre end et kæmpe 'flex'! Ved at kombinere to af deres største atleter fra to forskellige sportsgrene - LeBron James og Kylian Mbappé - kommer her “Chosen 2” kollektionen! Fås hos Unisport fra den 9. januar!

Basketball x Fodbold

Vi har set Nike gøre det før. Kombinere basketball og fodbold. For ikke så længe siden lancerede Nike den smukke Paris Saint Germain x Jordan 3. trøje, herunder en lang række PSG x Jordan lifestyle produkter. Trøjen indtog endda vores Top 10 Trøjer fra 2020/21. Dette PSG x Jordan-samarbejde er noget, vi har set i nogle år nu, og det har været meget populært siden det startede i 2018.

Vi har tidligere også set PSG-stjernen Neymar samarbejde med Michael Jordan om en ret vild fodboldstøvle. Og nu er det tid til, at en anden PSG-stjerne samarbejder med en anden kæmpe basketballstjerne.

LBJ x KM “Chosen 2”

Lad os introducere Nike Mercurial Superfly 7 LBJ x KM “Chosen 2”. En støvle, der er inspireret af Kylian Mbappé og LeBron James' nære venskab. Men også af det faktum, at basketball er ved at blive en stor del af den franske kultur og dermed også Mbappés livsstil. Dette er en utrolig unik Mercurial, som kun vil blive båret af Kylian Mbappé - og måske dig, hvis du tilmelder dig her. Lad os tale mere om designet under billederne.

Fortsættes nedenfor billederne

Detaljer, detaljer, detaljer

LBJ x KM ”Chosen 2” er ved første øjekast en sort støvle. Men hvis du kigger nærmere på dens overdel, ser du et sølvfarvet 'zig-zag'-grafik af bogstaverne 'KM'. Og på spidsen, vil du se ”Chosen 2” skrevet i en meget speciel skrifttype (som kan læses fra to sider). Snørebåndene er sorte med orange/guld prikker, og sålene er en 50/50 skinnende sølv/krom farve. Åh, jeg glemte næsten - bagsiden af den overdelen er faktisk en slags skinnende lilla. Og hver hæl har fået sit eget logo - Kylian Mbappés logo eller LeBron James logo.

Nu bliver det virkelig vanvittigt! På sålerne inde i støvlen finder du en grafik af en halv basketballbane og en halv fodboldbane blandet sammen til en bane. Denne bane vil også være på støvleposen og på kassen. Inden i støvlerne finder du også en grafik af de to globale superstjerners navne "LeBron" og "Kylian" blandet sammen til én grafik. Navnet, der vises, afhænger af hvilken vej du læser det. Og det er ikke engang den skøreste ting på denne støvle. Det finder du på ydersiden af støvlen.

Dobbelt swoosh

Som du nok allerede har bemærket har denne Mercurial flere Swooshes end normalt. Fordi denne LBJ x KM støvle har to swooshes på hver side. Én der vender den rigtige vej og en der er vendt på hovedet. Og disse swooshes er røde og lilla med Mercurial 'M'-logoer på den, der vender den rigtige vej.

Mere end bare en støvle

Samarbejdet mellem Kylian Mbappé og LeBron James vil også omfatte en meget flot tøjkollektion. Du finder en hættetrøje, en T-shirt, bukser og en træningsdragt. Alle produkter i kollektionen er naturligvis markeret med det specielle LBJ x KM-logo, eksempelvis på T-shirtens ærmer eller på hættetrøjens "kængurulomme".

LBJ x KM “Chosen 2” er tilgængelig hos Unisport fra den 9. januar. Så du behøver ikke vente for længe, før du kan få fat i denne limited Mercurial Superfly.

Klik her for at tilmelde dig LBJ x KM “Chosen 2 og fremtidige Limited Edition produkter