Et nyt look til Future | PUMA lancerer Future Z

09.12.2020

Skrevet af William

En ekstraordinær støvle, lavet til ekstraordinære spillere. De nye PUMA-støvler bliver båret af Neymar, der skal vise sine færdigheder med dem på fødderne.

Vi har set nogle vilde farver til PUMA Future på det seneste. Den ene kollektion er vildere end den forrige. Vi har set Turbo i en bragende, lyserød farve. De skræmmende Fear med katteøjne på hele overdelen. Og senest så vi det blærede samarbejde med BALR..

Men alle disse er fortid nu. Det er tid til at kigge ind i fremtiden. Det er tid til en ny revolution fra PUMA. Det er tid til Future Z.

De nye støvler er lavet de mest dynamiske spillere i verden. Og denne vilde hvide, gule og sorte støvle vil kun blive båret af Neymar. Tjek dem ud nedenfor og så kigger vi på teknologierne bagefter!

Fortsætter under billederne

Future Z er udviklet uden kompromisser, så du kan klare enhver udfordring på banen. Den er lavet til at passe alle og er designet til at hjælpe med dribling og kreativitet. Z står for zigzag-bevægelserne, der opstår, når man dribler.

Strukturen på Future Z giver fit og fleksibilitet med den iøjnefaldende bånd på midten af foden, der hedder FUZIONFIT+. Og ydersålen er Dynamic Motion, der sikrer din fod med sit asymmetriske design. Grip Control giver dig det bedste touch på bolden, så du kan være så kreativ som muligt.

Future Z-farven here vil kun blive båret af Neymar. Og den flotte hvide og gule farvevariant kommer helt sikkert til at skabe opmærksomhed. På indersiden af støvlen står der “FUTURE” med stort og PUMA-katten på tåen og på hælen. PUMA Future plejede at have det frie snøresystem, så man kunne sætte sine snørebånd, som man vil. Det ser ud til at være væk nu, så du altid har det optimale setup. Ydersålen er så skinnende, som den kan være. Den ligner næsten perlemor. Det er et ekstraordinært par støvler - lavet til ekstraordinære spillere.

Den hvide farve er meget limiteret og der kommer kun 248 par i hele verden. Og du kan selvfølgelig købe støvlerne hos Unisport.

Vi glæder os til at se dem i aktion på fødderne af Neymar. Specielt, når han skal vise sine evner kamp efter kamp.

En anden vigtig del af denne lancering er, at der kommer en masse Neymar-tøj oveni! En lækker kollektion, der minder os om sommer og samba. Det inkluderer hættetrøje, t-shirt, sweatpants, fodbolde, benskinner og shorts. En kollektion, du kan finde lige her.

Du kan købe Future Z fodboldstøvlerne lige her!