Neymar fodboldstøvler

Neymar – Det rå talent

Brasilien har altid været kendt for at opfostre store fodboldstjerner. Det bedste eksempel lige nu – Neymar Jr./p> Neymar da Silva Santos Júnior, bedre kendt som Neymar eller Neymar Jr., er fedt d. 5. februar i Sâo Paulo i Brasilien. Han begyndte sin ungdomskarriere i Portuguesa Santisa, men i 2003 skiftede han til Santos. Her fik Neymar sin professionelle debut som 17-årig. Skiftet til Santos viste sig at være en god idé, da han hurtigt blev en af de mest spektakulære og kendte spillere i verden. Neymars vilde evner gav en plads hos FC Barcelona i 2003 og han har ikke set sig tilbage siden.

Neymar er blevet en af de mest populære spillere på planeten. Den lille, hurtige brasilianer har taget verden med storm med sine tricks, fart og flair for at score spektakulære mål.

Alle fans kender Neymar – flere vil være ham og spille i hans støvler. De vil være som Neymar og løbe ned langs fløjen med olden for fødderne. Nogle gange er det kun ulovlige tacklinger, der kan stoppe ham – han er næsten umulig at stoppe på sine bedste dage.

Neymar skal selvfølgelig også have sine egne signaturstøvler. Men hvad er detaljerne omkring disse Neymar-fodboldstøvler?