Nike leverer metal-inspireret Magista Obra og Opus med Liquid Chrome Pack

24.11.2015

Skrevet af Jonathan

Sidste år omkring samme tidspunkt præsenterede Nike Shine Through Pack. Ideen var at skabe et iøjnefaldende design, som stod frem under projektørerne. Spørgsmålet er dog om designet holder hele vejen...

Jeg bliver jo nok nødt til at være helt ærlig her. Jeg synes at den nye Liquid Chrome Pack er sindssyg stærk. Men samtidig synes jeg også at Magista Obra og Opus nok er de svageste i den her kollektion og måske endda i det hele taget. Jeg er ellers en ret stor fan af Magista designet, så det skærer lidt i mig at skulle tage Nej-hatten på her. Men sådan er det altså. Kombinationen af metallisk sølv og neongrøn skærer bare ikke rigtig helt igennem, som jeg ellers synes de andre designs gør.

Liquid Chrome Pack er den seneste lancering fra Nike siden Electro Flare Pack og det er forventet at pro-spillerne vil skifte over til den nye farvevariant når Champions League åbner op igen i aften efter landsholdspausen. Det bliver interessant at se om Christian Eriksen også følger med når han skal ud for Tottenham i Europa League på torsdag…

Hvis du i modsætning til mig er vild med det nye Magista design, så kan du skrive dig op her og få besked så snart du kan finde dem på siden.

Hvis du følger med på vores Snapchat profil så du også at vores nye vært, Luca, faktisk var ret vild med Magista designet. Jeg har tilsyneladende bedre smag end ham. Hvem holder du mest med – mig eller ham?

ALT_TAG