Human Race x Pharrell Williams | Tjek det vilde gear ud hos Unisport!

23.10.2020

Skrevet af Claus

Pharrell Williams og fodbold - sammen? Det lyder underligt, men det er faktisk rigtigt. adidas og den populære artist tager modeverdenen til fodboldbanerne. Og det er noget af syn. I dag vil vi se nye trøjer, støvler og sneakers fra samarbejdet!

Nogle af de største klubber bærer trøjer fra adidas, inklusiv Manchester United, Real Madrid, Juventus, Arsenal og Bayern München. De har alle båret nogle ikoniske trøjer i fortiden. Og nogle af disse trøjer bliver vækket til live igen med hjælp fra Pharrell Williams og hans Human Race koncept. Men vi vil ikke kun se trøjer fra adidas i dag. Vi vil også blive forkælet med et par Predator 20+ og nogle sneakers sammen med det hele.

Lad os tage et kig på adidas Human Race x Pharrell nu!

Vi vil starte med en af de flotteste støvler i 2020 - Predator 20+ Human Race x Pharrell. Det er en form for remake af Predator Accelerator fra 1998, men ikke helt. Det har det samme design med de store, hvide adidas striber hele vej rundt om overdelen og de ikoniske røde og sorte farver. Herfra stopper lighederne dog. Designet er lavet, så det ligner det er malet med en pensel, hvilket også kan ses på resten af Human Race kollektionen. Det er et perfekt mix af nostalgi og Pharrell’s kreative touch.

Du kan få Predator Human Race x Pharrell lige her!

Fortsættes nedenfor.

Vi bevæger os videre til trøjerne. Og kan vi bare sige “wow”! Det er virkelig en fryd for øjet! Bayern, Real Madrid, Juventus, Manchester United og Arsenal rammer virkelig plet med Pharrell og adidas! Trøjerne er en hyldest til klubbernes arv med designs inspireret af ikoniske looks. Ligesom Predator, har de et håndmalet design. Lad os starte med Juventus trøjen. En lyserød skønhed, inspireret af udebanetrøjen fra 2015/16 sæsonen. Denne var så hyped, at selv Drake postede et billede af ham i den på Instagram. Den har også det gamle Juventus logo i et malet design - ligesom Jeep sponsor logoet.

Bayern München trøjen er inspireret af hjemmebanetrøjen fra 1991 til 1993. Vi elsker detaljerne med de tre adidas striber på den højre skulder, i stedet for begge arme. Og penselstrøg designet rammer virkelig plet.

Manchester United’s trøje er virkelig noget for sig. Det tager inspiration fra 1990-92 udebanetrøjen. En trøje med et gennemgående hvidt og blåt grafisk design. Vi kan ikke gøre andet end at sige “wow” til denne.

Videre til Real Madrid. En af de mest dristige trøjer der er lavet. Den nu ikoniske 3. trøje fra 2014/15 sæsonen er kommet tilbage til livet. Denne remake er næsten så god som originalen. Vi elsker især detaljen med det simple klublogo.

Sidst, men ikke mindst, har vi Arsenal trøjen. Inspireret af “bruised banana” designet fra 1991, får vi en iøjnefaldende trøje til The Gunners. Blandingen af blå og gul får et flot, malet touch, når farverne mixes sammen i en grøn tone.

Du kan få alle Human Race x Pharrell trøjerne lige her.

Fortsættes nedenfor.

Vi bliver også forkælet med et sneakers. Ikke bare ét par, men to. Specielt lavet til Manchester United og Arsenal fans. Eller til folk, som bare elsker flotte sneakers.

Manchester United sneakersne er lavet i det samme design som trøjerne - blå og hvid. Arsenal er lavet i blå og gul. De har begge en overdel uden snørebånd og en Boost sål for optimal komfort.

Vi forventer, at du er spændt på denne lancering fra adidas - for det er vi!

Find den fulde kollektion af Human Race x Pharrell hos Unisport. Klik her.