Bliv en Winter Warrior | Slå kulden med Nike og Unisport

21.10.2020

Skrevet af Claus

Unisport vil endnu engang have det bedste udstyr til at bekæmpe kulden. Du kan tjekke det bedste udstyr fra Nike nu!

Hvis du er lige som os, så vil du spille fodbold hele tiden. Vi ved at det altid er bedre at spille når det er varmt og solen skinner - måske endda lidt varmt. Det kan derfor være en stor frustration at starte når det bliver koldt. Der er næsten ikke noget værre end at fryse. Kolde fingre, øre og en øm hals er gode grunde til at blive indenfor.

Nu kan du undgå alt dette. Det er tid til at bekæmpe kulden. Du kan gøre det med Unisport og Nike. Lær mere om det bedste udstyr til at blive en Winter Warrior her:

Halsedisser og huer

Vi starter fra toppen og hvordan du beskytter din hals og øre. En hue vil hjælpe dig med at holde dig varm. Størstedelen af din kropsvarme forlader kroppen gennem hovedet. Så at have en hue på er en god måde at forhindre, at du fryser for meget. Du kan også købe dig en halsedisse. Den vil holde din hals varm og den kan endda også dække dine øre.

Træningstrøjer

Det er vigtigt at have tøj, som kan modstå vinden. Det vil forhindre dig i at føle den kolde vind på din krop. Du kan få en langærmet trøje hos Unisport. De fleste af disse har en høj hals for at sikre, at det meste af varmen holder sig tæt på din krop og ikke forsvinder.

Fortsættes under billederne.

Træningsbuks

Lad os indrømme det, det er for koldt til at have short på. Og ja, vi snakker også til jer som stadig viser benene frem, når temperaturen falder. Vi ved i stadig fryser! Så find dig et par lækre træningsbukser. Alle er lavet i et strækbart materiale for at holde dig komfortabel og varm på samme tid.

Base layer

Dette er måske et af de vigtigste elementer i at holde dig varm. Base layer vil føles som et andet lag hud på din krop. Det sidder tæt og sikrer at du er i stand til at holde på kropsvarmen. Men det kan også transportere sveden væk fra din krop, så du forbliver tør. Det betyder at du vil være varm OG komfortabel. Hvad er det ikke at kunne lide?!

Fortsættes under billederne.

Handsker

Vi har alle været der. Fingrene er frosne, røde og du kan ikke rigtig mærke dem. Du kan slippe af med det problem med en enkel løsning - et par spillehandsker. De har også små elementer på fingrene, så du kan få et bedre greb på bolden til indkast.

Winter Warrior klubber

Nu er du klar til at gå den kolde periode af året i møde. Og du kan også se stilet ud med det seneste udstyr fra Nike. Til at toppe det hele af med, kan du også få dit udstyr med din favorit klubs logo på. Unisport har det seneste klub træningstøj. Det inkluderer udstyr fra nogle af største klubber som PSG, Barcelona og Liverpool.

Du kan tjekke vores udvalg af klubbernes træningstøj ud lige her!