PUMA Turbo | Ultra vild Future nærmer sig

20.10.2020

Skrevet af Lasse

Vild, vanvittig, hurtig! Det er de første ord, der popper op i hovedet, når man ser den nye colourway fra PUMA. En colourway ved navn Turbo, og for at være helt ærlig; aldrig har Ultra- eller Future-støvlen set så hurtige ud! Så Turbo er vel egentlig det perfekte ord til at beskrive den nye colourway. Lad os se, hvad PUMA har i ærmet til os.

PUMA har lanceret nogle rimelig hurtige støvler på det seneste, herunder deres Ultra SL på bare 90 gram, Ultra skind, den populære Eclipse pack og ej at forglemme, den fede Chasing Adrenaline colourway. Lige som man troede, at det ikke kunne blvie meget hurtigere, lancerer PUMA denne pink og sorte colourway kaldet Turbo. Et navn, som beskriver de nye farver helt perfekt!

Turbo pack er lavet til fodbold i højeste gear, med speederen helt i bund og med fuld kontrol over en meget hurtig maskine. Turbo Pack ønsker simpelthen at fejre fodbold i overhalingsbanen med farver, der er inspireret af støv og røg, der hvirvler op på racerbanerne. Hvis det ikke lyder hurtigt, hvad gør så?

Lad os dykke lidt ned i de to siloer fra PUMA. Vi starter ud med deres seneste innovation og nyeste tilføjelse til PUMA-familien; PUMA Ultra. Ultra er PUMAs fartstøvle og med en vægt på bare 160 gram lever støvlen godt op til sit omdømme. PUMA Ultra Turbo (lyder det ikke vildt hurtigt?!) er selvfølgelig udstyret med MATRYXEVO teknologien, i form af en vævet overdel med Aramid og karbon fibre. Sålen er laver af den ultra hurtige PEBA SpeedUnit ydersål, som er inspireret af baneløb og med dens v-formede knopper, giver sålen dig optimale muligheder for at komme hurtigt af sted. Det er altså ikke tilfældigt, at spillere såsom Antoine Griezmann og Sergio Agüero spiller i disse støvler.

Hvis vi rykker over til et af de ældre medlemmer i PUMA familien, så finder vi den populære PUMA Future. PUMA Future er nødvendigvis, det man vil kalde en fartstøvle. Men med Turbo-farvens ankomst, så er vi måske nødt til at ændre vores tankegange. Turbo-versionen af Future er nemlig pink - og det er ikke bare et lille logo eller snørebåndene, der er pink. Nej, det er hele overdelen, der er PINK! I vores øjne ser den fuldstændig vanvittig ud og hurtigere end nogensinde. Heldigvis har Future stadig de samme fede teknologier, som vi er vant til. Den revolutionære GripControl PRO belægning, det banebrydende snøresystem og den lette RAPIDAGILITY sål. PUMA future er selvfølgelig stadig båret af stjernespillere såsom Marco Reus og Luis Suarez.

Du kan få dit eget par PUMA Turbo støvler hos Unisport lige her!