Designet til at gøre tingene lettere | Nike introducerer Flyease til fodboldstøvler

14.09.2020

Skrevet af William

Hvad har vi her? Er det ikke Flyease-teknologien på Phantom GT? Jo da! Lad os tage et kig på det!

Jo, du læste helt rigtigt. Phantom GT, den seneste fodboldstøvle fra Nike, kommer nu med den innovative Flyease-teknologi. Det kommer måske til at ændre verden indenfor fodboldstøvler! Hvis du ikke ved, hvad Flyease er, så læs videre. Så fortæller vi dig det!

Vi har alle prøvet at have problemer med nye støvler, når vi skal have dem på i starten. Når man skal trykke hælen ned for at få plads til sin fod i støvlen. Og så skal man også snøre støvlerne. Nogle gange skal man bruge et par træninger og kampe, så støvlerne sidder, som de skal. Og det er her, Flyease kommer ind i billedet. Det kommer ikke bare til at hjælpe dig. Det kommer også til at fjerne de små frustrationer. Så nu skal du ikke kæmpe mod dine støvler for at få dem på. Lad os se på teknologien. Så kan vi tale om den bagefter!

Fortsætter under billederne

Flyease-teknologien er helt basalt en hælkappe, der omslutter og låser foden fast. Det smukke ved det, er, at støvlen snører sig selv, når du trækker hælkappen på. Og den kan justeres, så den sidder helt perfekt. Det betyder ikke kun, at støvlerne er lettere at få af og på. Det skaber også bedre følelse med bolden. Man kan sige, at Flyease har tre grundprincipper i sit design for at gøre det nemmere for atleter:

1. Nemt at åbne og lukke

2. Nemt at tage af og på

3. Justerbar for at følge fødders forskellige form og størrelse.

Phantom GT bliver den første fodboldstøvle med Flyease-teknologi. Og vi kan ikke vente med at se, om Nike udvider dette til andre støvler. F.eks. kunne det være til Tiempo eller Mercurial!

 

Køb Phantom GT hos Unisport her