Efterårsudsalget er i gang! ❯

OB

Her hos Unisport er vi utrolige glade for, at kunne præsentere den nye OB trøje. Fynboerne har været en fast bestanddel af den danske Superliga i mange år, og en sæson uden dem ville ikke være det samme. Hvis du gerne vil støtte det eneste fynske Superliga hold, så kan du købe din nye OB trøje her på Unisport. OB blev grundlagt i 1887 og har siden da haft mange landsholdsspiller i OB trøjen. Spillere der er værd at nævne er blandt andet Lars Høgh og Thomas Helveg!

Læs mere
OB
Kompakt Normal
Filter

Hos Unisport er vi glade for at kunne præsentere den nye OB spillertrøje. Klubben har i mange år været fast inventar af den danske Superliga, og en sæson uden fynboerne ville være underligt. Derfor har Odense Boldklub brug for alt den støtte de kan få, og det kan du være en del af med din nye trøje.

”De stribede”, som de også bliver kaldt, blev grundlagt i 1887. Klubben har produceret mange landsholdsspillere igennem årene. Spillere som Lars Høgh og Thomas Helveg har trukket den blå/hvid stribede OB trøje over hovedet og den danske landsholdstrøje. Skal du gøre dem kunsten efter, så bestil din nye OB fodboldtrøje her på Unisport.dk.

Du kan bestille den på Unisport.dk. Hos os har du mulighed for at vælge med dit eget tryk på. Det kan være alt hvad hjertet begærer, som dit eget navn eller din favoritspiller. Du skal blot vælge størrelse og tryk, så sørger vi for resten.