adidas Dark Motion | Sorte støvler med et lille twist fra adidas

28.07.2020

Skrevet af Claus

Vi har sagt det før, men der er simpelthen noget med sorte fodboldstøvler. Tag et kig på de seneste fra adidas her.

Vi har set nogle virkelige flotte lanceringer fra adidas i år, når det kommer til fodboldstøvler. Vi startede 2020 med Mutator støvlerne som gav os støvler i skarpe rød/sort og blå/hvid farver. I foråret så vi så den farverige Uniforia kollektion ramme hylderne. Og når nu vi snakker om farverig - så har denne sommer allerede givet os Locality støvlerne som lignede, at de var dyppet i maling.

Nu går adidas i en anderledes retning. Det er tid til at sige "hej" til Dark Motion støvlerne. Som navnet indikerer, så er de noget mørkere end de tidligere støvler i 2020. Der er dog stadig stadig et strejf af farver. Tag et kig på dem nedenfor.

Fortsættes nedenfor

Dark Motion vil give us tre siloer Predator, Nemeziz og Copa. Predator er lavet med en sort overdel. Det eneste der skiller sig ud farvemæssigt er sålen og knopperne, som er lavet i en flimrende pink farve. En rigtig lækker detalje.

Nemeziz er også lavet med en sort overdel og sålen er lavet med en klar orange farve på fronten. Lige til at få dine modstandere til at løfte øjenbrynet en ekstra gang, når du suser forbi dem på banen.

Sidst, men ikke mindst har vi Copa. Først kunne den godt ligne en helt almindelig læderstøvle i helt sort, men når vi tager et kig på sålen igen, så ser vi en flot grøn farve der dækker bunden af støvlen. En stor kontrast til resten af det ellers simple look.

Hvis du, ligesom os, synes disse støvler ser helt vilde ud, så kan du få dem hos Unisport!

Find adidas Dark Motion lige her