Nostalgi fra Nike | Premier League Seitiro-bolden er her… igen!

20.07.2020

Skrevet af William

En ikonisk bold fra en ikonisk sæson er tilbage. Se den her hos Unisport.

Vi har set nogle stærke remakes fra Nike for nogle af deres mest ikoniske Premier League fodbolde det seneste år. Først fik vi et remake af Geo Merlin fra 2000. Derefter så vi T90 Aerow fra 2006/07-sæsonen. Og i foråret kom T90 Tracer, der blev brugt i 2010/11.

Nu får vi bolden fra 2011/12 - Nike Seitiro. Den fjerde retrobold fra Nike på et år. Bolden er som den originale - og teknologien er nærmest 1 til 1. Den er virkelig noget for samlere. Designet består af en masse firkanter i sort, blå og orange, der dækker nogle af panelerne. Vi ser også et stort Nike-logo og Premier League-logoet, der blev brugt indtil for få sæsoner siden.

 

I 2011/12-sæsonen så vi 1.066 mål blive scoret, hvilket er det højeste antal for en Nike-bold i en enkelt Premier League-sæson. Og vi var også vidner til nogle af de mest mindeværdige kampe - for eksempel 8-2 sejren til Manchester United over Arsenal på Old Trafford sammen med United's 1-6 nederlag til Manchester City. Dette var også sæsonen, hvor City vandt ligaen med et sent mål mod QPR - scoret med den sidste berøring, i det sidste sekund af den sidste kamp i sæsonen. Hver gang, jeg ser denne bold, så kan jeg bare høre: "“Agüeroooooooooooooooo!”

Hvis du gerne vil være en del af nostalgien sammen med Unisport, så kan du købe bolden i dag. Men du skal være hurtig, da der er meget få af dem i hele verden.

Du kan finde Seitiro lige her!